KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zarządy PKPS

Zarząd Okręgowy PKPS

ul. Wólczańska 217/219

93 – 005 Łódź

tel: (42) 637 45 67

  www.pkpslodz.org.pl

 

Placówki podległe:

– Zarząd Rejonowy PKPS Kutno, ul. Narutowicza 11, 99-300 Kutno, tel. 24 254 33 69

– Zarząd Rejonowy PKPS Łęczyca, ul. Poznańska 25, 99-100 Łęczyca, tel. 24 368 60 57

– Zarząd Miejsko-Gminny PKPS Opoczno, pl. Kilińskiego 7, 26-300 Opoczno, tel. 44 755 24 37

– Zarząd Miejsko-Gminny PKPS Zgierz, ul. Jana Pawła II, 19 95-100 Zgierz, tel. 42 716 31 06

– Zarząd Miejski PKPS Konstantynów Łódzki, ul. Łódzka 10, 95-050 Konstantynów Łódzki, tel.507 774 319

– Zarząd Miejski PKPS Skierniewice, ul. Mszczonowska 15, 96-100 Skierniewice, tel.46 833 38 27

– Zarząd Miejski PKPS Żychlin, ul. Barlickiego 4, 99-320 Żychlin, tel. 692 460 228

– Zarząd Dzielnicowy PKPS Łódź-Polesie, ul. Żeromskiego 54, 90-626 Łódź, tel. 42 637 40 12

– Zarząd Dzielnicowy PKPS Łódź-Śródmieście, ul. Żeromskiego 54, 90-626 Łódź, tel. 42 637 01 05

– Zarząd Dzielnicowy PKPS Łódź-Widzew, ul. Szpitalna 12, 92-235 Łódź, tel. 42 674 20 29