KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Koncert charytatywny

29 maja 2019 roku w pięknej, nowoczesnej Sali Koncertowej Akademii Muzycznej im. Kiejstuta i Grażyny Bacewiczów w Łodzi przy ul. Żubardzkiej odbył się koncert charytatywny dla naszych sponsorów i darczyńców. Corocznym zwyczajem tylko w taki sposób możemy im podziękować za wspieranie naszych niełatwych działań na rzecz osób samotnych, chorych czy ubogich. Ich rzeczowe i finansowe wsparcie pozwala realizować nam potrzeby takich osób i czynić ich codzienność bardziej przyjazną. DZIĘKUJEMY.

Wydarzenie to nie odbyłoby się gdyby nie wyjątkowa wrażliwość, życzliwość i pomoc Władz Uczelni, a przede wszystkim Jego Magnificencji Rektora Akademii Muzycznej w Łodzi prof. dr hab. Cezarego Saneckiego.
DZIĘKUJEMY.

Koncert - musical pt. Broadway wykonany został przez studentów Wydziału Wokalno - Aktorskiego, specjalność musical. Znakomite przedstawienie, zdolności muzyczne i aktorskie młodzieży dostarczyły widzom i słuchaczom wielu wzruszeń. Dwie godziny znakomitego spektaklu na pewno podobały się widzom, czego dowody mieliśmy od naszych sponsorów bezpośrednio po widowisku, jak i w dniach następnych. Studentom gratulujemy i dziękujemy. Życzymy dalszych sukcesów i samorealizacji.